XOOON - WNMND special: Designfauteuil cadeau

XOOON zet jou in de bloemetjes! Beter zelfs, ze zetten jou in een designfauteuil. Bij aankoop vanaf € 1750,- krijg je fauteuil Bueno t.w.v. € 379,- cadeau. En dat is nog niet alles: je kan ‘m ook nog eens volledig zélf samenstellen! Zo kun je kiezen uit 5 frames en diverse stoffen en kleurcombinaties uit stofgroep 1. Voorkeur voor een stof uit een hogere stofgroep? Dan betaal je enkel het verschil t.o.v. stofgroep 1.

Fauteuil Bueno is eigenzinnig en past perfect bij verschillende stijlen!

Benieuwd naar de volledige XOOON collectie? Kom dan snel naar de XOO...

XOOON - WNMND special: Designfauteuil cadeau

XOOON

XOOON

De unieke XOOON collectie wordt gekenmerkt door eigenzinnige en opvallende ontwerpen en is exclusief bij de XOOON dealer verkrijgbaar. Bij XOOON vind je meubelen interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het creatieve ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Alle meubelen worden in de eigen designstudio ontwikkeld en op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt.

Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je opvallende, kleurrijke decoratie? Bij XOOON vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Kom snel naar de winkel om de producten 'in real life' te zien,voelen en ervaren. See you XOOON! 

Op de Rijneke Boulevard vind je XOOON op de begane grond van jouw favoriete woonwinkel CASBA Wonen & Slapen.