XOOON - Hoekbank Talisman nu voor € 1.899.-

Hoekbank Talisman van XOOON nu vanaf € 2.099,- voor € 1.899,-

Hoekbank Talisman wordt standaard geleverd met verstelbare hoofdsteunen. Daarnaast heeft de bank een hoogwaardig zitcomfort dankzij het "Supreme Foam" koudschuim. 

Kom snel naar XOOON bij CASBA en laat je adviseren over deze heerlijk zittende bank. 

XOOON - Hoekbank Talisman nu voor € 1.899.-

XOOON

XOOON

De unieke XOOON collectie wordt gekenmerkt door eigenzinnige en opvallende ontwerpen en is exclusief bij de XOOON dealer verkrijgbaar. Bij XOOON vind je meubelen interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het creatieve ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Alle meubelen worden in de eigen designstudio ontwikkeld en op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt.

Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je opvallende, kleurrijke decoratie? Bij XOOON vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Kom snel naar de winkel om de producten 'in real life' te zien,voelen en ervaren. See you XOOON! 

Op de Rijneke Boulevard vind je XOOON op de begane grond van jouw favoriete woonwinkel CASBA Wonen & Slapen.