XOOON - Design Sale

Profiteer nu van XOOON's Design Sale

De zomer: de tijd van het jaar waarin temperaturen stijgen en prijzen dalen. Ja hoor, óók bij XOOON! De sale aanbiedingen zijn steviger dan de cocktails deze zomer! Profiteer van 8 juli t/m 1 september 2019 van uitzonderlijke kortingen op de mooiste designmeubelen uit de XOOON collectie. Ontdek de meest aantrekkelijke aanbiedingen in de XOOON concept store bij CASBA.

Actievoorwaarden:

  • De Design Sale loopt van 8 juli t/m 1 september 2019
  • De Design Sale acties kunnen niet gecombineerd worden m...
XOOON - Design Sale

XOOON

XOOON

De unieke XOOON collectie wordt gekenmerkt door eigenzinnige en opvallende ontwerpen en is exclusief bij de XOOON dealer verkrijgbaar. Bij XOOON vind je meubelen interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het creatieve ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Alle meubelen worden in de eigen designstudio ontwikkeld en op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt.

Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je opvallende, kleurrijke decoratie? Bij XOOON vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Kom snel naar de winkel om de producten 'in real life' te zien,voelen en ervaren. See you XOOON! 

Op de Rijneke Boulevard vind je XOOON op de begane grond van jouw favoriete woonwinkel CASBA Wonen & Slapen.