XOOON

Openingstijden

MA

13:00 - 17:30

DI

10:00 - 17:30

WO

10:00 - 17:30

DO

10:00 - 21:00

VR

10:00 - 17:30

ZA

10:00 - 17:00

ZO

12:00 - 17:00

XOOON

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig. De meubelcollectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren.

Het Concept

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig. Het is een totaal concept voor de woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren. Met XOOON streven we naar een dominante rol in de markt, met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen “Young Design” en pure materialen.

XOOON richt zich op de jonge en jong voelende consument die weet wat ze wil. Hun levensstijl is belangrijker dan hun leeftijd. De doelgroep is sportief en ruimdenkend. Ze willen ruimte en bewegingsvrijheid. Meubelen moeten tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd modieus en actueel zijn.

XOOON-trend

Dit zijn producten in de nieuwste kleuren en vormen. Denk hierbij aan hoogglans gelakte materialen in diverse modieuze kleuren, maar ook een meubelprogramma opgebouwd uit ecologisch onbehandeld hout. Hiermee richten we ons op de moderne, modebewuste klant.

XOOON-collection

De collectie waar XOOON voor staat en zichzelf mee onderscheidt in de markt. Pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteits leder. XOOON-collection is bedoeld voor de bredere smaakgroep.

XOOON-basics

De prijspunten in de collectie, artikelen met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit deel van de collectie is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bestsellers.

Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreide decoratie collectie. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

COCO Maison accessoires

Naast een verrassende meubelcollectie biedt XOOON ook een uitgebreid assortiment accessoires. De COCO Maison collectie bestaat uit een mooie mix van kleurrijke of juist tijdloze items voor de juiste finishing touch. Denk aan vrolijke multi-colour kussens, warme karpetten, gave trendy lampen, prachtige vazen, kandelaars en andere eyecatchers in een hippe kleur of met een grappige twist. De COCO Maison collectie wordt continu vernieuwd en aangevuld, zodat je je interieur regelmatig een lekkere opfrisbeurt kunt geven.