Superkeukens

Openingstijden

MA

13:00 - 17:30

DI

10:00 - 17:30

WO

10:00 - 17:30

DO

10:00 - 21:00

VR

10:00 - 17:30

ZA

10:00 - 17:00

ZO

12:00 - 17:00

 

    Op dit moment zijn er geen aanbiedingen bekend bij Rijneke.

Superkeukens

Het kopen van een keuken moet een feestje zijn! Laat u verrassen door onze prachtige betaalbare keukens van Duitse topkwaliteit. Kies uw favoriete keuken en geef die vervolgens uw persoonlijke touch. Bij Superkeukens kan er altijd vrijblijvend een 3D tekening voor u worden gemaakt en krijgt u direct de scherpste prijs!

Benieuwd wat voor keukens we zoal aanbieden in onze winkel? Neem op de website van Superkeukens alvast een kijkje naar een greep uit het assortiment!

Superkeukens Zoeterwoude

Weet je nog niet zeker wat voor keuken je wil? Of twijfel je nog over de mogelijkheden in jouw keuken? Kom langs bij Superkeukens in Zoeterwoude. Wij helpen je graag een topkwaliteit keuken uitzoeken tegen een super prijs. Door het grote assortiment keukens en aanverwante producten zit er altijd wel iets voor jou bij!

In de showroom kun je in een persoonlijk gesprek met een keukenadviseur jouw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten in een ontwerp op maat. Daarbij staat het motto 'direct de beste prijs' centraal. Je krijgt meteen de scherpste prijs, zonder vervelende onderhandelingen! Verder geeft Superkeukens Zoeterwoude 10 jaar garantie op de keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Graag tot ziens bij Superkeukens Zoeterwoude! We hebben de bschikking over 37 keukenopstellingen en we zijn gevestigd op de tweede etage bij Leski Living op de Rijneke Boulevard.