MotorKledingCenter

Openingstijden

MA

13:00 - 17:30

DI

10:00 - 17:30

WO

10:00 - 17:30

DO

10:00 - 20:00

VR

10:00 - 17:30

ZA

10:00 - 17:00

ZO

12:00 - 17:00

MotorKledingCenter

MotorKledingCenter is de grootste motorkledingspecialist van Nederland, waar u alles op het gebied van motorrijden kunt vinden.

Welkom bij MotorKledingCenter, de grootste motorkledingspecialist van Nederland. Op 1 april 2006 hebben wij onze motorkledingspeciaalzaak van ruim 1200m2 geopend in Hazerswoude-Rijndijk. Sinds deze opening zijn wij flink gegroeid en bevat de winkel momenteel 1800m2 aan motorkleding!

In onze winkel vindt u alles wat u zoekt. Motorkleding, motorjassen, motorbroeken, motorhelmen, motorhandschoenen, motorlaarzen en allerlei motoraccessoires. Voor goedkope motorkleding, motor helmen, motor handschoenen en motor laarzen kunt u terecht in onze motorkleding outlet.

MotorKledingCenter is met ruim 1800m2 de grootste motorkledingspeciaalzaak in Nederland. We zijn gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk, midden in het bruisende motorhart van Nederland! Motorrijders vinden bij ons een zeer ruime collectie motorkleding in alle mogelijke stijlen en geselecteerd op de juiste prijs-kwaliteit verhouding. In onze nette en ruimtelijk opgezette winkel laten wij u graag kennismaken met de nieuwste motormode.

MotorKledingCenter biedt alles wat een motorfan aan motorkleding en accessoires voor zijn of haar motor nodig heeft. In onze motorkledingspeciaalzaak kunt u uw hart ophalen aan de grootste collectie motorkleding, motorhelmen, motorlaarzen, motorhandschoenen en motoraccessoires van Nederland. Uitsluitend A-merken en altijd de nieuwste collectie op voorraad.

Natuurlijk hebben wij ook een outlet afdeling voor de beste koopjes. We nemen graag de tijd voor u om een advies op maat te geven. Onze medewerkers zijn zelf motorrijders en motorfans en kunnen daarom snel uw wensen vertalen naar praktische adviezen.

Doordat we kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan, zien we klanten geregeld terugkeren in onze winkel. Kom ook langs!