Huus

Openingstijden

 

    Op dit moment zijn er geen aanbiedingen bekend bij Rijneke.

Huus

Wij zijn HUUS.nl! We zijn een team van 130 gezellige maar hardwerkende mensen. HUUS.nl is dynamisch. Er is geen dag hetzelfde. Wil je ons alvast leren kennen? Kijk dan op de ‘Over HUUS’ pagina. Met twee winkels verspreid over Apeldoorn en Hengelo, twee outlets en een webshopuitbreiding naar België timmeren we dan ook hard aan de weg! En vanaf medio februari openen we ook een winkel in Hazerswoude-Rijndijk, hier op de Rijneke Boulevard. 

 

We zijn ook nog op zoek naar leuke collega's! Ben jij op zoek naar een te gekke baan als verkoopmedewerker en heb jij passie voor interieur en verkoop? Dan zijn wij misschien wel een match! Voor deze nieuwe winkel bouwen wij een nieuw team. Zie jij het als uitdaging om met elkaar deze nieuwe winkel tot een succes te maken? Lees dan snel verder. 

Wat ga je doen?  
Als verkoopmedewerker begroet, informeer en adviseer je klanten bij hun aankoop van meubels en/ of accessoires. Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling van de verkooporders in het systeem. Je komt te werken in een nieuw en enthousiast team van verkoopmedewerkers en stylisten. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er altijd tiptop uitziet en dat klanten een optimale serviceverlening krijgen. Het werken in weekenden, op koopavonden en feestdagen vind je vanzelfsprekend, want je weet dat dit de dagen zijn dat je juist kan scoren!  

Je bent ambassadeur van HUUS. Je bent zowel aan het verkopen als aan het adviseren. Iedere klant is anders en daaraan kan jij je naadloos aanpassen. Je hebt aandacht voor de klant en helpt hem/haar graag bij het compleet maken van hun interieur. Je wordt blij als de klant tevreden is en als jij onze mooie producten hebt kunnen verkopen.  

Enthousiast geworden? Solliciteer nu en stuur jouw cv naar vacatures@huus.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Roos Niemeijer – Kleppe op 06-15123375