Hornbad

Openingstijden

MA

13:00 - 17:30

DI

10:30 - 17:30

WO

10:30 - 17:30

DO

10:30 - 20:00

VR

10:30 - 17:30

ZA

10:00 - 16:00

Hornbad

Ontzorgen van A - Z. Installatie - Levering - Plaatsing

Van tegels tot lijm tot sauna aan toe.

Bij Hornbad vindt u alles op het gebied van Sanitair en Badkamers. Uw stoomcabine, inloopdouche, douchecabine, badkamermeubel, toilet, accesoires en tegels.

De winkel voor al uw sanitair en badkamerinrichting betaalbaar en het belangrijkste; kwalitatief goed, mogelijkheid tot plaatsing en compleet ontzorgen.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Kijk dan verder op www.hornbad.nl

Of u nu op zoek bent naar een klassieke of landelijke badkamer, een strakke en moderne, de goedkoopste of gewoon een functionele badkamer. Bij Hornbad kan dat allemaal! Romantisch, strak, kleurrijk, werkelijk alles is mogelijk. Wilt u alleen uw badkamer renoveren? Wilt u alleen een nieuw meubel? Geen probleem! Hornbad heeft niet alleen een website maar ook een fysieke showroom en is uw goedkoopste sanitairwinkel. U kunt dus online bestellen maar ook in onze showroom proef zitten in dat prachtige bad dat u altijd al wilde kopen.

Badkamerinrichting in vele stijlen

Bij Hornbad kunt u terecht voor diverse types en stijlen wat badkamers en sanitair aan gaat. Hierbij valt te denken valt aan de klassieke uitstraling, de moderne uitstraling, zoals een vrijstaand bad maar ook losse onderdelen voor in uw badkamer. Van goedkope stoomcabines tot luxe stoomdouche. Maar ook de luxe whirlpool en de heerlijk verwarmende stoomcabine, prachtige vrijstaande design baden, urinoirs, bidets, regendouches, vrijstaand bad, en veel meer.

U kunt het allemaal zien in onze showroom en bestellen via onze webshop: hornbad.nl. Wij staan in onze showroom klaar op een enthousiaste manier om u te helpen met het uitzoeken van uw nieuwe wastafel, kraan, douchedeur, badmeubel, nisdeur of wat u ook nodig heeft. Zelfs als u op zoek bent naar een klassiek badmeubel of landelijke badkamermeubel dan zijn wij uw specialist met bijv. Royal Oak. In onze showroom hebben wij een speciale budget hoek ingericht waar u messcherpe aanbiedingen vindt. Wij voeren merken als; Sanistar, Grohe, HansGrohe, Steinberg, Duravit, Hotbath Dealer, Sanistar, NoCalc® etc. Wij zijn Dealer van EAGO Duitsland Hotbath Dealer en Royal Oak. Bekijk ook eens onze speciale pagina over stoomcabine kopen.

Complete badkamers

Gaat uw voorkeur uit naar een snel genomen douche? Of kunt u ook heerlijk genieten van een heerlijk warm bad? Geen punt voor Hornbad. Heeft u een kleine badkamer? Hornbad heeft veel ruimte besparende producten in haar assortiment. Denk hierbij aan verkorte toiletpotten, spiegelkasten, Naast de totale nieuwe badkamer, kunt u bij ons ook terecht voor het moderniseren van uw badkamer.

Alleen een nieuw toilet, bad, vrijstaand bad of badkamermeubel geeft veelal een totaal andere uitstraling van uw badkamer. Wij staan klaar om u te helpen en met het prachtige totaal assortiment slaagt u altijd bij Hornbad en dat is veelal voordeliger dan u denkt. U vindt onze badkamerzaak, sanitairzaak, sanitairwinkel centraal gelegen in de Randstad, net voor de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude, tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Leiderdorp, Delft, Hoofddorp, Voorschoten, Rotterdam, Amsterdam, Zoeterwoude-Rijndijk, Den Haag, Schiedam en Nootdorp. Hornbad bevindt zich als badkamerzaak en sanitairspecialist op de Rijneke Boulevard. 

 

Klik hier en bekijk hier de opgeleverde projecten en doe inspiratie op