Dutch Dream Slaapcomfort

Openingstijden

DI

10:00 - 17:30

WO

10:00 - 17:30

DO

10:00 - 20:00

VR

10:00 - 17:30

ZA

10:00 - 17:00

ZO

12:00 - 17:00

Dutch Dream Slaapcomfort

Beddenspecialist met vestigingen in Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Naaldwijk en Delft. Dutch Dream heeft een eigen fabriek in Ter Aar. Hier worden dagelijks en handmatig unieke boxsprings en matrassen geproduceerd. Een puur Hollandse productie.

Kwaliteit en een persoonlijke service bij Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream staat een goede nachtrust centraal, want er is geen betere start van de dag dan uitgerust wakker te worden in een fijn comfortabel bed. Met een assortiment van diverse top merken nemen de slaapspecialisten graag de tijd om het perfecte bed voor jou samen te stellen. Met veel kennis en eerlijk advies kijken de adviseurs wat bij jou past. Vervolgens heb jij de keuze uit een ruim assortiment aan stoffen, kleuren en modellen. Vanzelfsprekend kan je vrijblijvend proefliggen op de uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen, textiel, waterbedden en hoofdkussens.

Een leuk feitje is dat alles uniek voor jou wordt gemaakt op Nederlandse bodem! Door deze eigen productie, kan je, je complete bed zelf samenstellen. Geniet jij straks ook weer van een heerlijke nachtrust?