Brugman Keukens

Openingstijden

MA

10:00 - 17:30

DI

09:30 - 17:30

WO

10:00 - 17:30

DO

09:30 - 20:00

VR

10:00 - 18:00

ZA

09:30 - 17:00

ZO

11:00 - 17:00

 

    Op dit moment zijn er geen aanbiedingen bekend bij Rijneke.

Brugman Keukens

Bij het kiezen of aanpassen van een keuken of badkamer heeft iedereen zo zijn eigen wensen. Er zijn bovendien veel noviteiten op de markt waar u misschien niet meteen aan denkt. Daarom laten wij u in dit mooie, inspirerende magazine graag de vele mogelijkheden zien, met veel binnenkijkers en handige tips. Want weten wat u belangrijk vindt, wat het meest praktisch is voor uw huishouden, welke stijl en uitvoering het beste bij u passen, helpt bij het maken van uw uiteindelijke keuze.

Wordt het een andelijke woonkeuken of een strak, compact design? Met een stoomoven, 3-in-1 kokend-waterkraan en een ingebouwd afzuigsysteem? Is er in de badkamer ook plaats voor een whirlpoolsysteem, inloopdouche of stoomcabine? Bij ons vindt u maar liefst ruim 40.000 losse artikelen, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook op het gebied van verbouwen denken wij graag met u mee. Van het slopen en afvoeren van uw oude keuken of badkamer tot de montage en volledige installatie van de nieuwe; we kunnen u alles uit handen nemen.

Doet u de verbouwing liever zelf? Dan helpen we uiteraard met de nodige installatietekeningen en aansluitschema’s. ‘Ontzorgen van A tot Z’ noemen we dat. Bij ons draait het dus niet alleen om mooie producten, maar ook om goede service en passend, persoonlijk advies. We helpen om iedere droomkeuken of ideale badkamer te realiseren. En juist dat maakt brugman meer dan mooi.

Kom langs in onze showroom en vraag alvast ons nieuwe magazine aan via www.brugman.nl