Marquardt Zoeterwoude - Openingsactie Marquardt "Bladverloting op 15 juni"

Voor iedere klant die een bezoek brengt aan onze prachtige nieuwe winkel in Zoeterwoude maken wij graag tijd om een uniek en persoonlijk ontwerp te maken.

Tot 15 juni maak je ook nog kans op een gratis stenen werkblad!

 

Wanneer mogen wij jullie verwelkomen?

 

Bel voor een afspraak op telefoonnummer 071-7200825

Marquardt Zoeterwoude - Openingsactie Marquardt

Marquardt Zoeterwoude

Marquardt Zoeterwoude

Marquardt Küchen, de nr. 1 in Duitse keukens met graniet

Een keuken is een grote aanschaf, dat begrijpen wij. Daarom nemen we bij Marquardt Küchen ook ruim de tijd voor u. Alleen op die manier kunnen we samen een keuken samenstellen die precies op uw wensen aansluit.

Om deze reden vragen we eerst naar uw wensen, zodat we uw wensen tijdens het ontwerpen van de keuken voorop kunnen stellen. Na het ontwerpen van de keuken krijgt u van ons het keukenontwerp mee naar huis. Zo kunt u er nog even rustig over nadenken.

Bij Marquardt Küchen geniet u van authentieke Duitse keukens, geproduceerd met kwalitatief hoogstaand materiaal. Bovendien bent u voor een keuken met graniet bij ons aan het juiste adres. Wij zijn immers de enige leverancier met een eigen granietfabriek. Met 25 jaar ervaring weten we bij Marquardt Küchen wat u zoekt in de ideale keuken.

Uiteraard voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze experts maken granieten bladen voor tafels, frezen afdruipgroeven in massief graniet en maken in uw persoonlijke droomkeuken achterwanden, granietwangen en sokkels - alles wat het keukenhart begeert. 

Wilt u een echte Duitse keuken van kwaliteit? Wij helpen u graag! Tijdens een vrijblijvende afspraak zetten we samen met u uw keukenwensen op papier en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.