Henders & Hazel - Profiteer nu van zonnige kortingen bij Henders & Hazel

Wil je niet alleen mooi maar ook voordelig wonen? Dan is dit het moment om je slag te slaan! De hele maand juli profiteer je bij Henders & Hazel van aantrekkelijke kortingen op heel veel meubels. Dus ben je op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil, een tafel, eetkamerstoelen of dressoir? Neem dan snel een kijkje in de folder of op de site. Of kom langs op de Henders & Hazel afdeling bij CASBA, waar...

Henders & Hazel - Profiteer nu van zonnige kortingen bij Henders & Hazel

Henders & Hazel

Henders & Hazel

Wat maakt een huis tot een thuis? Het begint allemaal bij de inrichting. Je past je persoonlijke smaak en favoriete stijlen toe. Zo druk je je eigen stempel op het huis en maak je het jouw thuis. De plek waar je kunt genieten en ontspannen.

Jij bepaalt hoe je wonen wilt!
Je bent modebewust, maar wilt de mode niet blindelings volgen. De meubelen van Henders & Hazel kun je grotendeels naar je eigen wensen ontwerpen. Kies uit talrijke mogelijkheden, materialen en kleuren. Zo geef je vorm aan jouw favoriete interieur.

Veelzijdig Henders & Hazel
Bij Henders & Hazel hebben we je veel te bieden. Laat je daarom inspireren door de verschillende stijlstudio's en de mooie collectie in onze Henders & Hazel shop. 

Op de Rijneke Boulevard vind je Henders & Hazel op de derde verdieping van jouw favoriete woonwinkel CASBA Wonen & Slapen.