Henders & Hazel - Fauteuil cadeau

Bij Henders & Hazel houden ze ervan om mensen gelukkig te maken, niet alleen met de prachtige meubelcollecties, maar ook met leuke acties. En om dat te bewijzen krijg je bij CASBA een Angelica fauteuil t.w.v. €399 cadeau* bij aankoop van € 1750,- of meer aan Henders & Hazel artikelen.

Wist je trouwens dat de Angelica fauteuil de absolute nummer 1 fauteuil van Henders & Hazel is? Want naast stijl heeft de Angelica ook een aangenaam zitcomfort. Een leuk detail: je ziet de bekleding ook terug in de armleuningen. Kortom: het is de ideale fauteuil om na een drukk...

Henders & Hazel - Fauteuil cadeau

Henders & Hazel

Henders & Hazel

Wat maakt een huis tot een thuis? Het begint allemaal bij de inrichting. Je past je persoonlijke smaak en favoriete stijlen toe. Zo druk je je eigen stempel op het huis en maak je het jouw thuis. De plek waar je kunt genieten en ontspannen.

Jij bepaalt hoe je wonen wilt!
Je bent modebewust, maar wilt de mode niet blindelings volgen. De meubelen van Henders & Hazel kun je grotendeels naar je eigen wensen ontwerpen. Kies uit talrijke mogelijkheden, materialen en kleuren. Zo geef je vorm aan jouw favoriete interieur.

Veelzijdig Henders & Hazel
Bij Henders & Hazel hebben we je veel te bieden. Laat je daarom inspireren door de verschillende stijlstudio's en de mooie collectie in onze Henders & Hazel shop. 

Op de Rijneke Boulevard vind je Henders & Hazel op de derde verdieping van jouw favoriete woonwinkel CASBA Wonen & Slapen.