Dutch Dream Slaapcomfort - WIN WIN ACTIE !! Win een gratis boxspring.

Je kan bij ons een Boxspring Toscane winnen. 

Dit doen we middels een verloting. Je bent niet verplicht om iets aan te schaffen in onze winkels om mee te doen.

Wat kan/moet je doen om kans te maken?   Lees de voorwaarden op onze website !

  1. Vul het contactformulier in op onze website, deze vind je onderaan  www.dutchdreamslapen.nl 
  2. Kom fysiek naar 1 van onze filialen en vul daar de gegevens in en stop deze zelf in de vaas.       
  3. Online meedoen: zie...
Dutch Dream Slaapcomfort - WIN WIN ACTIE !! Win een gratis boxspring.

Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream Slaapcomfort wordt u door onze adviseurs uitstekend voorgelicht, zeker waar het gaat om uw matras keuze. Deze is van belang omdat wanneer u slaapt uw lichaam ook tot rust moet komen.

In onze ruime winkel is gekozen voor div. leveranciers van boxsprings en ledikanten en ons eigen label van Dutch Sleep is met zijn volledige collectie te zien. Dit eigen label geeft ons de mogelijkheid om uw matraskeuze individueel samen te stellen voor het meest comfortabele en passend product. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij een product maken welke volledig Hollands Fabricaat is. (fabriek gevestigd in Ter Aar)

Dutch Dream Slaapcomfort heeft de service hoog in het vaandel staan en wij staan bekend om onze korte levertijden, ook is er de mogelijkheid om afwijkende matras en bed maten bij ons te bestellen. Ook hier hanteren wij zeer korte levertijden. Uw wens voor een goede nachtrust is onze zorg.

Dutch Dream Slaapcomfort beschikt over twee prachtig ingerichte winkel filialen en een showroom. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Voor meer info kijkt u op www.dutchdreamslapen.nl