Dutch Dream Slaapcomfort - Summer Sale op boxspring CREATION

Boxspring Creation is verkrijgbaar met een zilver- of koperkleurig frame en bovenop de bestaande BTW-korting die dit model al heeft krijgt u voor een vast of een elektrisch verstelbaar model € 100,- extra korting.

Voor de snelle beslissers dus nog eens € 100,- KORTING.

De boxspring is met Chantal matrassen en een Leiden topper in de maat 160/180 x 200 al verkrijgbaar vanaf € 1.895,-

Voorwaarden : OP = OP en zolang de voorraad strekt ! Deze actie telt niet voor het Pullback systeem!

Dutch Dream Slaapcomfort - Summer Sale op boxspring CREATION

Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream Slaapcomfort wordt u door onze adviseurs uitstekend voorgelicht, zeker waar het gaat om uw matras keuze. Deze is van belang omdat wanneer u slaapt uw lichaam ook tot rust moet komen.

In onze ruime winkel is gekozen voor div. leveranciers van boxsprings en ledikanten en ons eigen label van Dutch Sleep is met zijn volledige collectie te zien. Dit eigen label geeft ons de mogelijkheid om uw matraskeuze individueel samen te stellen voor het meest comfortabele en passend product. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij een product maken welke volledig Hollands Fabricaat is. (fabriek gevestigd in Ter Aar)

Dutch Dream Slaapcomfort heeft de service hoog in het vaandel staan en wij staan bekend om onze korte levertijden, ook is er de mogelijkheid om afwijkende matras en bed maten bij ons te bestellen. Ook hier hanteren wij zeer korte levertijden. Uw wens voor een goede nachtrust is onze zorg.

Dutch Dream Slaapcomfort beschikt over twee prachtig ingerichte winkel filialen en een showroom. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Voor meer info kijkt u op www.dutchdreamslapen.nl