Dutch Dream Slaapcomfort - Lease uw boxspring!

Wilt u genieten van uitstekend slaapcomfort zonder de hoge kosten van een nieuwe boxspring?

Dat kan! Bij Dutch Dream least u een boxspring vanaf €1,- per nacht.

Profiteer van alle voordelen van een nieuw bed zonder de aanschafkosten.

Lees hier meer over het leasen van een boxspring: https://www.dutchdreamslapen.nl/dutchdreamlease

Wij helpen u graag bij Dutch Dream Slaapcomfort aan de Rijneke Boulevard!

Dutch Dream Slaapcomfort - Lease uw boxspring!

Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream Slaapcomfort wordt u door onze adviseurs uitstekend voorgelicht, zeker waar het gaat om uw matras keuze. Deze is van belang omdat wanneer u slaapt uw lichaam ook tot rust moet komen.

In onze ruime winkel is gekozen voor div. leveranciers van boxsprings en ledikanten en ons eigen label van Dutch Sleep is met zijn volledige collectie te zien. Dit eigen label geeft ons de mogelijkheid om uw matraskeuze individueel samen te stellen voor het meest comfortabele en passend product. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij een product maken welke volledig Hollands Fabricaat is. (fabriek gevestigd in Ter Aar)

Dutch Dream Slaapcomfort heeft de service hoog in het vaandel staan en wij staan bekend om onze korte levertijden, ook is er de mogelijkheid om afwijkende matras en bed maten bij ons te bestellen. Ook hier hanteren wij zeer korte levertijden. Uw wens voor een goede nachtrust is onze zorg.

Dutch Dream Slaapcomfort beschikt over drie prachtig ingerichte winkel filialen en een showroom/fabriek in Ter Aar. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Voor meer info kijkt u op www.dutchdreamslapen.nl