Dutch Dream Slaapcomfort - Gratis massagekussen!

Gratis bij levering van uw Lease order*

Dit massagekussen is heerlijk voor schouders en nek. Door de verwarmde roterende knoppen masseren ze de spieren op elk tijdstip van de dag of nacht, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Het apparaat draait zowel links als rechtsom.

Ze zijn ook los te koop in de winkel voor maar € 39,95 per stuk.

* Bij levering definitieve orders | Zolang de voorraad strekt.

Dutch Dream Slaapcomfort - Gratis massagekussen!

Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream Slaapcomfort wordt u door onze adviseurs uitstekend voorgelicht, zeker waar het gaat om uw matras keuze. Deze is van belang omdat wanneer u slaapt uw lichaam ook tot rust moet komen.

In onze ruime winkel is gekozen voor div. leveranciers van boxsprings en ledikanten en ons eigen label van Dutch Sleep is met zijn volledige collectie te zien. Dit eigen label geeft ons de mogelijkheid om uw matraskeuze individueel samen te stellen voor het meest comfortabele en passend product. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij een product maken welke volledig Hollands Fabricaat is. (fabriek gevestigd in Ter Aar)

Dutch Dream Slaapcomfort heeft de service hoog in het vaandel staan en wij staan bekend om onze korte levertijden, ook is er de mogelijkheid om afwijkende matras en bed maten bij ons te bestellen. Ook hier hanteren wij zeer korte levertijden. Uw wens voor een goede nachtrust is onze zorg.

Dutch Dream Slaapcomfort beschikt over drie prachtig ingerichte winkel filialen en een showroom/fabriek in Ter Aar. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Voor meer info kijkt u op www.dutchdreamslapen.nl