Dutch Dream Slaapcomfort - Boxspring Toscane met een BTW korting

Diverse  boxsprings en matrassen van Dutch Sleep met een BTW KORTING !

Het combineren van deze boxspring met de showroommatrassen van de Gold-line serie van Pullman is optioneel of maak een mooie combinatie met M Line matrassen

Het is mogelijk om een afspraak te maken maar u wordt altijd geholpen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Mail hiervoor naar hazerswoude@dutchdreamslapen.nl  of bel met 071- 341 95 70

 

Dutch Dream Slaapcomfort - Boxspring Toscane met een BTW korting

Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream Slaapcomfort wordt u door onze adviseurs uitstekend voorgelicht, zeker waar het gaat om uw matras keuze. Deze is van belang omdat wanneer u slaapt uw lichaam ook tot rust moet komen.

In onze ruime winkel is gekozen voor div. leveranciers van boxsprings en ledikanten en ons eigen label van Dutch Sleep is met zijn volledige collectie te zien. Dit eigen label geeft ons de mogelijkheid om uw matraskeuze individueel samen te stellen voor het meest comfortabele en passend product. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij een product maken welke volledig Hollands Fabricaat is. (fabriek gevestigd in Ter Aar)

Dutch Dream Slaapcomfort heeft de service hoog in het vaandel staan en wij staan bekend om onze korte levertijden, ook is er de mogelijkheid om afwijkende matras en bed maten bij ons te bestellen. Ook hier hanteren wij zeer korte levertijden. Uw wens voor een goede nachtrust is onze zorg.

Dutch Dream Slaapcomfort beschikt over twee prachtig ingerichte winkel filialen en een showroom. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Voor meer info kijkt u op www.dutchdreamslapen.nl