De Bommel Meubelen - Eetkamerstoel Zelda 1+1 GRATIS!

Eetkamerstoel Zelda is een heerlijk comfortabele stoel waar je uren op kunt natafelen. De stoel is van hoge kwaliteit stof gemaakt en is afgewerkt met zwart metalen poten. Het diamantpatroon op de rugleuning geeft deze stoel een chique uitstraling in jouw interieur. De zithoogte van Zelda is 45cm.

Voor eetkamerstoel Zelda geldt nu 1+1 gratis (per 2 van 1 kleur)! Kies uit 4 hippe kleuren en bestel snel en eenvoudig via onze online shop.

De Bommel Meubelen - Eetkamerstoel Zelda 1+1 GRATIS!

De Bommel Meubelen

De Bommel Meubelen

Makers van meubelen

De Bommel Meubelen is opgericht door echte makers. Twee vrienden met een passie om te creëren. Wat ooit begon als kleinschalige meubelmakerij is in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende meubelketen, waarbij het ambacht en de liefde voor het vak altijd centraal is blijven staan. Dagelijks worden in de meubelmakerij de nieuwste meubelen ontworpen en geproduceerd. Daarnaast leveren wij maatwerk, zodat wij jouw droommeubel waar kunnen maken.

Duurzame productie

Met de meubelmakerij en diverse eigen productielocaties in het buitenland hebben wij de controle over het gehele proces. Op deze manier wordt er duurzaam en verantwoord met het bos omgegaan. In samenspraak met Staatsbosbeheer in de landen waar de Bommel actief is, wordt er met uiterste zorg omgegaan met de bomen.

Nieuwsgierig naar onze meubelen? Bekijk de website of kom langs in ons filiaal op Rijneke Boulevard en laat je adviseren over de vele mogelijkheden.

------