De Bommel Meubelen - Bank Le Garage

Bank Le Garage
vanaf
849,-

U kunt zelf uw bank samenstellen. U heeft keuze uit 3 verschilende armen en 3 verschillende rugleuningen.
Ook zijn er vele opstellingen mogelijk en keuze uit vele soorten/kleuren leder en stof 
 

De Bommel Meubelen - Bank Le Garage

De Bommel Meubelen

De Bommel Meubelen

De Bommel is begonnen als meubelmakerij. Wat ooit begon in de garage achter het huis is nu uitgegroeid tot een toonaangevende meubelzaak in Nederland. De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf haar meubelen.

Van boom tot product, de Bommel heeft controle over het gehele productieproces. Met diverse eigen fabrieken in het buitenland en een meubelmakerij in Nederland kan de Bommel echt alles voor je maken. Heb je een mooi meubel gezien, maar wil je liever deuren in plaats van laden of andere grepen? Bijna alles kan! De eiken series zijn zonder meerprijs in diverse kleuren leverbaar.

Nieuwsgierig geworden naar de meubelen van de Bommel Meubelen? Bekijk op je gemak de website of vraag het collectieboek aan. Kom de meubelen in een van de filialen bekijken en in het echt beleven. De medewerkers van de Bommel kunnen alle mogelijkheden laten zien en adviseren je graag. De koffie staat altijd klaar in de sfeervolle winkels! Onze showrooms zijn te vinden in AmsterdamBredaDe LierDen BoschEindhovenRotterdamStrijenUtrecht en Zoeterwoude.