CASBA - Wake-up light cadeau bij Silvana hoofdkussens

Calex Wake-up light cadeau bij 2 Silvana-hoofdkussens

Bij aankoop van 2 Silvana kussens ontvang je in oktober bij CASBA een Calex Wake-up light cadeau. Heb je maar 1 kussen nodig? Dan kun je de Calex Wake-up light ontvangen tegen bijbetaling van € 14,95.

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Het kussen is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en is in 6 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van extra zacht tot extra stevig. Advies nodig over welk hoofdkussen het beste bij je past? De CASBA adviseurs h...

CASBA - Wake-up light cadeau bij Silvana hoofdkussens

CASBA

CASBA

Bij interieurspeciaalzaak CASBA Wonen & Slapen vind je de mooiste woonmerken onder één dak, zoals Natuzzi, Leolux, Bert Plantagie, Henders&Hazel, Serta, Auping, Hülsta en Trendhopper. Kom langs en laat je inspireren door 20.000m2 aan woon-, slaap- en designmeubelen. 

Waarom CASBA?

  • 20.000 m2 winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • CBW-erkend
  • Betrouwbaar en deskundig advies
  • De mooiste merken onder één dak
  • Gratis parkeren voor de deur

Bij CASBA Wonen & Slapen willen wij mensen blij maken met een sfeervol huis. Daarom hebben we de mooiste merken onder één dak verzameld en geeft ons team het beste advies en top service. In onze winkel en online willen wij onze klanten inspireren en adviseren, zodat zij een thuis krijgen om te delen. 

Kijk voor meer informatie op casba.nl.​
 

Historie van CASBA​

CASBA Wonen & Slapen is opgericht in 1980. Het bedrijf is voortgekomen uit De Kastenspecialist B.V., een winkel waar niet alleen kasten, maar ook kleinmeubelen en bedden werden verkocht. De oprichter van de Kastenspecialist is Cor van der Geest. In 1967 nam hij Houthandel de Burcht over, waar hij onder andere tweedehands hout verkocht. Deze winkel vormt hij na een paar jaar om tot De Kastenspecialist. De winkelformule groeit uit naar drie winkels, in Den Haag, Haarlem en Leiden. De winkels maken gebruik van een centraal magazijn dat gevestigd is bij Boer Bos in Abbenes. Al snel is deze magazijnlocatie te klein en koopt Van der Geest de oude betonmolenfabriek ‘De Jong’ aan de Hoge Rijndijk 315 in Zoeterwoude. In de oude fabriekshal worden twee vloeren gebouwd, zodat op de bovenste etage De Kastenspecialist-winkel gevestigd kan worden. De rest van het gebouw kan dienen als magazijn.

Als ook keukens aan De Kastenspecialist-collectie worden toegevoegd, is er behoefte aan het stroomlijnen van de organisatie. In 1975 wordt Piet Beverwijk aangetrokken als financieel en organisatorisch directeur. Van der Geest blijft zich richten op de commercie en de reclame. Hij komt op het idee om naast bovengenoemde assortimenten ook woonkamermeubelen te verkopen, zoals banken, tafels etc. Alleen met zo’n breed assortiment dekt de naam De Kastenspecialist de lading niet meer. Tijdens een vakantie in Gran Canaria komt Van der Geest na een bezoek aan het shoppingcenter ‘KASBAH’ op het idee om de Kastenspecialist om te dopen naar ‘KASBAH’. Na overleg met het reclamebureau wordt deze naam ‘vernederlandst’ naar ‘CASBA’. Vanaf 1980 wordt deze naam dan ook met trots gevoerd.

In 1980 opent IKEA haar eerste winkel in Nederland. In reactie daarop opent de allereerste Trendhopper winkel in het pand van CASBA in Zoeterwoude.

Twaalf jaar later neemt Nils Beverwijk, de zoon van Piet Beverwijk, het bedrijf CASBA Wonen & Slapen over van Van der Geest.

In 1994 voegt CASBA ook het hogere segment meubelen aan haar collectie toe. Door de bouw van de CASBA Designtoren worden ook merken als Leolux en Hülsta toegevoegd. Met het aantrekken van extra designspecialisten kunnen de klanten ook voor 3D-designadvies bij CASBA terecht. Tevens opent CASBA in 1994 een compleet restaurant, waar de bezoekers op hun inspiratietocht door de winkel voor een heerlijk hapje en drankje terecht kunnen. Dit restaurant vind je nog steeds op de vierde verdieping. Inmiddels met een nieuw concept en onder de nieuwe naam Mezzo Mezzo.

Inmiddels is CASBA veranderd in een multibrandstore waar de mooiste woonmerken onder één dak te vinden zijn. Bij CASBA vindt men nu overzichtelijke studio’s van merken als Trendhopper, XOOON, Rivièra Maison, Montèl, Leolux, Stressless, Henders&Hazel, Auping, Nolte, Serta en Pullman. Tevens vindt men er alle formules van VME Nederland B.V. waaronder: ‘DMW’ (De Mooiste Woonwinkel), zoals Cosy Villa, Sofa Kultur, DMW Comfort en DMW Slapen.

Naast de bovenstaande winkelformules vallen onder CASBA ook de winkels Budget Home Store in Zoeterwoude en Auping Plaza in Leiderdorp.

Samen met 68 bevlogen medewerkers staat CASBA ruim 360 dagen per jaar klaar om haar klanten te adviseren bij het realiseren van hun woonwensen. CASBA maakt graag de mooiste woondromen waar!

 

Vragen?

Voor vragen over woonkamermeubels: verkoopwonen@casba.nl

Voor vragen over slaapkamermeubels: verkoopslapen@casba.nl

Voor vragen over interieuradvies: interieuradvies@casba.nl

Voor vragen over levering of service: klantenservice@casba.nl