Carpetright - Oktober woonmand

Van een mini make-over in huis tot een complete metamorfose. Er zijn heel veel manieren om jouw interieur op te frissen. En omdat we tijdens het najaar weer lekker gaan genieten van het binnenleven, helpen we je bij Carpetright graag met extra voordelige opfrissers: elke week 10% korting op een andere productgroep en de hele maand gratis gelegd en gordijnen gratis op maat gemaakt! Lees hieronder meer over de acties of loop eens binnen bij een Carpetright bij jou in de buurt.

De aanbiedingen zijn alleen geldig op orders die in de actieperiode van maandag 30 september t/m zondag 3...

Carpetright - Oktober woonmand

Carpetright

Carpetright

Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Of het nu gaat om laminaat, vinyl, pvc, tapijt of vloerkleden; het is aanwezig. Maar je kunt bij Carpetright ook terecht voor gordijnen en raamdecoratie.

We voorzien je graag van persoonlijk advies. Samen met onze adviseurs vinden we de vloer die past bij jouw interieur en realiseren we jouw woondroom. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe vloer. Heb je een vloer of gordijn uitgekozen? Dan komen we gratis bij je opmeten. En wil je je vloer professioneel laten leggen? Dan kun je gebruik maken van de plaatsingsservice van Carpetright.

Kom snel een keer langs bij Carpetright Zoeterwoude.

Kijk voor meer informatie op www.carpetright.nl