Budget Home Store - Woondeal: Barkruk Timo

Barkruk Timo van Feeling shop je nu met 20% korting! Een woondeal waardoor je thuis heerlijk kunt borrelen en (na)tafelen. De barkrukken zijn in beide kleuren op voorraad, dus je kunt heel snel genieten van je nieuwe aanwinsten.

Budget Home Store - Woondeal: Barkruk Timo

Budget Home Store

Budget Home Store

Bij Budget Home Store vind je een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires voor elk budget.

Wie zijn wij? De bewuste keuze als je jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Of het nu gaat om een nieuw bankstel, eettafel  of een relaxfauteuil. Voor iedere smaak wat wils en zeker zo belangrijk: ook voor ieders budget! Je vindt bij Budget Home Store een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires. Sommige artikelen zijn direct mee te nemen of snel leverbaar. Dit geven we zowel in de winkels als in de folders aan. En dat doen we ook met trendartikelen, nieuwe artikelen en natuurlijk laten we je ook zien wanneer je een echte deal of sale artikel te pakken heeft!

Naast de Budget Home Store collectie verkopen wij ook Happy@Home en Feelings. Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl. Feelings is een lifestyle concept met veel leuke meubels, die vaak ook nog eens direct mee te nemen zijn. Daarnaast bestaat deze collectie ook uit een breed assortiment aan accessoires. 

Of je nu op zoek bent naar eigentijdse, romantische of meer klassieke meubels, je slaagt altijd bij Budget Home Store, wat je smaak of budget ook is! En laat je verrassen: onze meubels zijn Bewust Betaalbaar!