Budget Home Store - Favoriet: eetkamerstoel Silvia

Deze stoffen eetkamerstoel Silvia uit de Happy@Home collectie van Budget Home Store staat op een modern frame. De stoel kan met diverse stofsoorten en kleuren bekleed worden, zodat je de leukste combinaties kunt maken. Stoel Silvia kun je zelf naar wens samenstellen, zowel de kleur als het type onderstel.

Bezoek snel de winkel voor interieuradvies op maat.

Budget Home Store - Favoriet: eetkamerstoel Silvia

Budget Home Store

Budget Home Store

U vindt bij Budget Home Store een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires voor elk budget.

Wie zijn wij? De bewuste keuze als u uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Of het nu gaat om een nieuw bankstel, eettafel, tienerkamer of een relaxfauteuil. Voor iedere smaak wat wils en zeker zo belangrijk: ook voor ieders budget! U vindt bij Budget Home Store een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires. Sommige artikelen zijn direct mee te nemen of snel leverbaar. Dit geven we zowel in de winkels als in de folders aan.

En dat doen we ook met trendartikelen, nieuwe artikelen en natuurlijk laten we u ook zien wanneer u een echte deal of sale artikel te pakken heeft! Naast de Budget Home Store collectie verkopen wij ook Happy @ Home. Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Dus, of u nu op zoek bent naar eigentijdse, romantische of meer klassieke meubels, u slaagt altijd, wat uw smaak of budget ook is! En laat u verrassen: onze meubels zijn Bewust Betaalbaar!