Bristol Shoes & More - Terug naar school samen met Bristol!

De zomervakantie is nog maar net gestart maar velen denken toch al aan die eerste schooldag. Bristol helpt je alvast op weg met een ruime collectie schoolmateriaal.

Maak er een onvergetelijk schooljaar van!

Bristol Shoes & More - Terug naar school samen met Bristol!

Bristol Shoes & More

Bristol Shoes & More

Bij Bristol vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment aan schoenen, maar ook een ruim aanbod kleding en accessoires tegen scherpe prijzen.

Bristol is met zijn overzichtelijke assortiment een winkel voor het hele gezin. Deze dynamische keten heeft met 123 filialen een goede landelijke dekking. Met onze uitgebreide folderverspreiding blijft u altijd op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen.

Ons modieuze aanbod in kleding en schoenen wordt duidelijk voor u in onze winkels gepresenteerd. Ook kunt u bij ons trendy modeaccessoires voor het gehele gezin vinden. Verder is er een goed aanbod in vrijetijds- en seizoensartikelen te krijgen. Hierbij moet u denken aan slaapzakken, tenten, schaatsen, moonboots etc.

Uiteraard kunt u ook onze internetpagina bezoeken, www.bristol.nl .Hier vindt u ook onze webshop welke 24/24 en 7/7 voor u beschikbaar is. Het is ook mogelijk om uw bestelling in 1 van onze winkels te plaatsen, als extra service heeft u dan de mogelijkheid om uw bestelling bij u thuis of in 1 van onze winkels te laten bezorgen. Gemak dient de mens!

Uiteraard bieden al onze medewerkers u een uitstekende service. U kunt met al uw vragen terecht in onze Bristol-filialen of op onze internetsite, onze medewerkers helpen u graag verder.

Graag zien wij u terug in een van onze Bristol winkels!