Trendhopper - Maak een foto en win een bank

Maak een foto op bank Dallas en win de bank!

Trendhopper - Maak een foto en win een bank

Trendhopper

Trendhopper

Al jaren zit Trendhopper gevestigd op de Rijneke Boulevard, in hetzelfde pand als moederbedrijf CASBA Wonen.

Sinds september 2015 is Trendhopper Zoeterwoude in een nieuw concept gestoken en zijn wij volledig verbouwd en vernieuwd. Bij Trendhopper vindt u een grote selectie aan zitmeubelen, kasten, tafels, kleinmeubelen en talloze woonaccessoires. Een moderne, stoere collectie met hier en daar een industriële uitstraling. Bij Trendhopper spelen we in op de laatste trends zodat u uw huis helemaal naar eigen smaak in kunt richten, met de laatste trends in de woonbranche. Onze zitmeubelen zijn leverbaar in 100 stoffen en kleuren, hiermee kunt u uw zitmeubel helemaal naar eigen wens aanpassen.

Door de steeds wisselende collectie kunt u zich steeds weer laten inspireren door ons. En wilt u niet groots veranderen? Met woonaccessoires kunt u ook een heel ander huis creëren. Wekelijks krijgen wij nieuwe accessoires aangeleverd, in de laatste trendkleuren en vormen. Onze medewerkers helpen u graag om uw huis in een trendy jasje te steken!

Naast de Trendhopper collectie kunt u bij ons ook de afdeling XOOON vinden. XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig. Het is een totaal concept voor de woonkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren.

Kom eens de grote collectie van Trendhopper bekijken en laat u adviseren door één van onze interieuradviseurs.